5 de Junio a las 10h. , XXI Torneo de Ajedrez Alevín/Infantil Alacuas

02.05.2016 10:19

 
 
XXI TORNEIG D´ESCACS ALEVÍ-INFANTIL
Mes de l´Esport Alaquàs 2016

BASES

Dia 5 de juny a les 10:00 hores.

 - Local de joc: Ateneu Cultural i Esportiu, plaça Constitució, 1 - Ritme de joc: 6 rondes a 7 minuts + 3 segons per jugada.

 - Es jugarà un únic torneig, el qual es regirà per les normes FIDE corresponents, amb una única excepció, es permetrà una jugada il·legal i la segona suposarà la pèrdua de la  partida.

- Les decisions de l´àrbitre seran inapel·lables. - Sistemes de desempat; 1º. Butcholz FIDE menys pitjor resultat. 2º. Butcholz Total. 3º. Sonenborg-Berger.

- Trofeus per als tres primers classificats de cada categoria (sub14, Sub12, Sub10 i Sub08), i al primer jugador local de cada categoria. No són acumulatius.

S´entregaran  per estricte ordre de classificació i cada categoria opta només als trofeus correspo-nents.

- Els participants són responsables de comprovar que tenen assignada la puntuació cor-recta. No s´admetran reclamacions una vegada començada la ronda següent.

- Davant qualsevol incidència que no estiga contemplada a les bases, l´organització ho resoldrà de la millor forma possible.

- Inscripcions:5 €

- Locals: 3 €

al correu electrònic: clubajedrezalaquàs@gmail.com Indicar: Nom complet, data naixement, club, ELO FIDE i FEDA. Data límit d´inscripció: 3 de juny a les 22h o fins completar la capacitat.

- Tot aquell jugador inscrit que no es presente a jugar i no justifique la seua absència abans de 48h de l´acabament del torneig, no serà admès a participar en futures edici-ons. Està reservat el dret d´admissió.

- Places limitades a 70 jugadors.

- Els participants autoritzen la publicació, per part de l´organització, de les seues dades a efectes de publicació de resultats i publicitat del torneig a les webs oficials (www.facv.org i www.ajedrezvalenciano.com). Açò inclou també les fotografies. No es permetrà la realització de fotografies sense l´autorització de l´àrbitre.

- El campió de cada categoria es classifica per a la final de la "Copa de Campions" en les condicions que marque la FACV. - La participació al torneig implica la total acceptació de les bases.